Rafał Piwowarski, Dyrektor Fabryki Danone w Bieruniu, opowiada o wyzwaniach w codziennej pracy z zespołem, który liczy niemal 600 osób
CZYTAJ WIĘCEJDocenianie, regularny feedback czy okazywanie szacunku w miejscu pracy są dla wielu pracowników ważniejsze niż benefity.
CZYTAJ WIĘCEJPodobnie jak dla przedstawicieli pokolenia Y, a w przeciwieństwie do X, praca dla „Zetów” nie jest celem samym w sobie.
CZYTAJ WIĘCEJIle razy jako szef mierzyłeś się z wyzwaniem posiadania w zespole pracownika, który jest niezmotywowany?
CZYTAJ WIĘCEJZarabiamy coraz więcej, ale dla wielu to jednak wciąż za mało.
CZYTAJ WIĘCEJJedną z kluczowych obietnic jakie składają produkty o nazwie “platforma grywalizacji”, wyróżniających je na tle konkurencyjnych rozwiązań to obietnica stałego, wysokiego zaangażowania użytkowników, czyli graczy.
CZYTAJ WIĘCEJCzy Twój dział HR jest gotowy na partnerstwo z działem sprzedaży? Czy dyrektorzy sprzedaży widzą realną wartość we wsparciu ze strony działu HR-u?
CZYTAJ WIĘCEJOna – atrakcyjna, brzęczy głośno lub zachęcająco szeleści w portfelu. On – z dobrze sytuowaną pozycją, znaczy coś więcej niż przeciętny „szarak”.
CZYTAJ WIĘCEJCo tak naprawdę sprawia, że ludzie chcą pracować w danym miejscu?
CZYTAJ WIĘCEJw podkaście Krzysztofa Filarskiego i Łukasza Wołka – zapraszamy!
CZYTAJ WIĘCEJ